IMG_1452
IMG_1442
IMG_1443
IMG_1444
IMG_1445
IMG_1446
IMG_1447
IMG_1448
IMG_1451

Chakra rollers


De rollers kosten € 13,13 per stuk


Uitleg Chakra’s

 

Via de energiebanen in je lichaam nemen de chakra’s energie op en geven ze energie af. Alle chakra’s samen vormen een wiel van levenskracht. Je hebt de energie nodig van de dag en het zonlicht, maar ook de rust van de nacht en het donker.

Als elk chakra in balans is functioneer je het best, zowel lichamelijk als geestelijk.

Uitdagingen en tegenstellingen zijn er je hele leven lang. Het is de kunst om de balans te vinden die jij nodig hebt. Welke chakra heeft net dat beetje extra aandacht nodig?

Het proces van het in balans houden blijft doorgaan en heeft dus de nodige aandacht en onderhoud nodig. Bewustwording is de sleutel om deze levenskracht optimaal te benutten via bijvoorbeeld yoga, meditatie en het toepassen van etherische oliën gericht op een bepaalde chakra.


Leeuw, Wortelchakra

  • Deze olielijn biedt ondersteuning bij angst en een onveilig gevoel. Het ondersteunt de eigen wil en zorgt voor een grondend, stimulerend en vertrouwd gevoel.


Krokodil, Sacraal chakra

  • Deze olielijn biedt ondersteuning op de energie van vreugde, rust en plezier. Het gevoel hebben dat je nog meer jezelf wordt en minder moeite hebt met de uitdagingen van het leven.


Ram, Zonnevlecht chakra

  • Deze olielijn biedt ondersteuning bij het ervaren en verwerken van emoties. Een gevoel van warmte, vrolijkheid, energiek en kracht.


Vogel, Hartchakra

  • Deze olielijn biedt ondersteuning bij vrede, liefde en harmonie.


Olifant, Keelchakra

  • Deze olielijn biedt extra ondersteuning voor een evenwichtig gevoel, ontspanning, inspiratie, vrede, creativiteit en verkoeling.


Uil, Derde oog chakra

  • Deze olielijn heeft een reinigende en helende werking en brengt je in het hier en nu.


Vlinder Kruichakra

  • Deze olielijn ondersteunt je om bij je eigen gevoel te blijven en te luisteren naar je innerlijke stem.


De rollers kosten € 13,13 per stuk