Endoflex


Endoflex was de eerste olie die ik kocht na de aanschaf van de starterset.


Ik wilde de Endoflex proberen omdat ik al jaren liep met hormoonproblemen. Ik heb PCOS en voor de oudste 2 heb ik hormonen moeten slikken om zwanger te worden.
Ik had regelmatig klachten, onregelmatige menstruatie, veel buikpijn en hoofdpijn wanneer mijn menstruatie wel doorkwam, moodswings en weinig energie.
Endoflex is een olie die ondersteuning geeft aan je hormonen, bijnieren en schildklier. Dit was voor mij de reden dat ik hiermee wilde beginnen. Ik wilde weer wat meer energie, en minder klachten rondom mijn menstruatie en waarom niet op deze manier.
Ik ben in juni 2018 begonnen met de olie iedere dag te smeren op mijn rug onder mijn bh-bandje en op mijn schildklier.
In augustus 2018 voelde ik mij al wat energieker, mijn menstruatie bleef helaas uit, maar niet zwanger volgens de test.
In september nog geen menstruatie en toen toch maar weer een test. En die zei zwanger! Een week later had ik een echo, dit omdat ik niet wist hoe lang ik zwanger was, in augustus had ik ook geen menstruatie, maar ook een negatieve test.
Deze echo liet iets zien wat wij nooit hadden verwacht.
Ik was al 8 weken zwanger, maar we zagen niet 1, maar 2 hartjes kloppen. Ik was zwanger van een tweeling. IK! die 2x hormoonbehandelingen moest hebben om zwanger te worden en nu was ik spontaan zwanger! En nog van een tweeling ook!
Onvoorstelbaar.