reiki massage
shutterstock_281445404
spooky
IMG_8548
IMG_8562
IMG_8563
IMG_8560 (3)
IMG_8559

Energetische Detox Massage 


Een krachtige combinatie van een massage gericht op Detox met Etherische olie en Shambhala en een Bioresonantie Detox behandeling van 11 dagen.
Geef je lichaam een krachtige ondersteuning om energetisch weer in balans te komen


Massage

Een ontspannende massage ondersteunt het lichaam overtollige spanning af te voeren.  In deze massage leg ik de nadruk op het energetisch reinigen van het lichaam, door gebruik te maken van etherische olie en Shambhala. Door middel van Shambhala energie breng ik de energiebanen weer in balans en ondersteun het zelfhelend vermogen. De etherische olie helpt je lichaam afvalstoffen en negatieve energie af te voeren. De massage maakt de afvalstoffen los en helpt je spieren ontspannen.


Energetische Detox

Naast de ontgiftende werking van de massage zelf combineer ik deze behandeling met een energetisch detox programma via Bioresonantie.


Wat is Bioresonantie?

Het lichaam wordt de hele dag blootgesteld aan allerlei stoffen, toxines, parasieten, frequenties, stralingen enz. Een hele klus voor het lijf om alles in goede banen te leiden! Soms voelt het als dweilen met de kraan open en kan het lichaam het niet meer bijbenen, vaak met klachten tot gevolg. Deze klachten kunnen heel erg variëren, iedereen heeft door erfelijkheid zwakke plekken en die worden dan getriggerd. Er zijn verschillende manieren om het lichaam te ondersteunen, water drinken, kruidenthee, sapkuren en noem het maar op. Veel van deze methodes versterken elkaar in het reinigen van het lichaam. 


Energetisch Detox Programma op afstand

Het bioresonantieapparaat wat ik gebruik bevat krachtige detox programma's die je kunt afdraaien voor ontgifting. Een programma van 11 dagen hevelt de frequenties over. Dit werkt via een dna-sample en kun je vergelijken met een afstandsbehandeling Shambhala, maar dan doet het apparaatje 24/7 het werk.


Daarnaast is Shambhala helende energie die het lichaam ondersteunt in het zelfherstellend vermogen,  dit Bioresonantie Detox programma is speciaal gericht op energetisch opschonen van belastingen en ondersteunen van de organen. Eerst worden de kleine toxines aangepakt en elke volgende stap pakt de grotere zaken aan, zodat je lichaam niet ineens overspoeld wordt. De behandelingen zijn pijnloos en worden via een dna afstandsmethode ( Quantum Entanglement) overgebracht.


Opbouw van een behandeling

Een behandeling bestaat uit 3 gedeeltes.

1. Een massage met extra aandacht voor de lymfen , nieren en lever. Tijdens deze massage gebruik ik een etherische olie die ondersteunend werkt op ontgifting. Van deze olie krijg je ook een rollertje mee om op jouw rug rondom de nieren te gebruiken.

2. Een afname van sample dna ( nagel) voor het overbrengen van de detox frequentie

3. 11 dagen detoxprogramma op afstand, je ontvangt een notificatie wanneer de detox wordt gestart ( maximaal 48 uur na de massage) met een overzicht van stappen en de werking.


Tarieven

Detox massage 45 min + roller + 11 dagen detox via bioresonantie    € 75,-
Een Bioresonantie Detoxkuur van 11 dagen inclusief roller                 € 35,-


Afspraak maken?

Boek je afspraak in in de agenda of neem contact met mij op via 06-15185321 of via onderstaand formulier.


Aanvraagformulier

Detox Massage

Via onderstaande tijden kunt u uw voorkeur aangeven.

Ik zal na het boeken contact met u opnemen om een definitieve tijd af te spreken.

Massages worden gegeven in Zoetermeer (Zuid-Holland) of in Westendorp (Gelderland) vlak bij Doetinchem.