Workshop

Body&Mind


Tijdens deze workshop leer je alles over het gebruik van Aromatherapie in het leven van alle dag en ga je naar huis met 2 zelf op maat gemaakte en samengestelde producten, 1 voor jouw lichaam en 1 voor jouw geest. 


Inhoud van de workshop

Je leert de basis over het veilig werken met etherische oliën, want ja, ook al is het een natuurproduct, de oliën zijn ook heel erg krachtig en dan wil je niet overdoseren of verkeerd toepassen. Je krijgt meer informatie over de werking en toepassingsgebieden met heel veel voorbeelden uit de praktijk.


Lichaam

Aan de hand van jouw persoonlijke behoefte maken we een product voor jouw lichaam. Afhankelijk van de klacht ( bijvoorbeeld een stijve nek, of vaak last van hoofdpijn) worden de juiste oliën geselecteerd en het meest passende product gekozen. Of misschien heb je meer behoefte aan een heerlijk beautyproduct,  zoals gezichtscrème, een kleimasker, een glowserum. En dat allemaal met pure en zuivere ingrediënten, specifiek voor jouw huidtype. 

Opties producten voor het lichaam:
Olie roller
Massage olie
Glow serum 


Geest

Naast de eigenschappen van etherische olie die doorwerken op het lichaam, hebben de aroma's ook een spirituele uitwerking. Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Het beleven van geur werkt door in de psyche en kan een gemoedstoestand positief beïnvloeden.

Heb je bijvoorbeeld veel last van stress dan worden ontspannende geuren geselecteerd, loop je juist tegen vermoeidheid aan kiezen we voor een verkwikkende en activerende mix .


Er worden verschillende combinaties besproken en voorbeelden uit de praktijk genoemd.  We trekken een orakelkaart met een liefdevolle overdenking als inzicht om mee te nemen en om extra informatie te geven wat nu voor jou relevant is. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie maken we een roller, een roomspray of een bodyscrub met speciaal voor jou geselecteerde oliën.

Wanneer je thuis een diffuser hebt dan kun je ook een sample dosering van de gekozen olie in pure vorm kiezen, zodat je deze als geurverstuiving kunt gebruiken thuis.


Kosten en wat mee te nemen:

De kosten van de cursus zijn €55,- 

Je ontvangt een informatiemap met veel informatie over het gebruik, veel gebruikte oliën uitgelicht, recepten en heel veel tips en tricks.

In de cursus zijn de oliën en grondstoffen voor de producten inbegrepen.


En dan... misschien wil je na de cursus zelf wel aan de slag met etherische olie en het maken van producten, welke producten schaf je aan? Er zijn verschillende kwaliteiten oliën op de markt, helaas ook veel synthetische en gemengde oliën wat je niet terugziet op het etiket. In de cursus wordt aandacht besteed waar op te letten zodat je een weloverwogen keuze kunt maken welk merk voor jou het meest geschikt is.


Via mij is het mogelijk starterspakketten aan te schaffen en specifieke grondstoffen om jouw producten te maken zodat je niet meteen grote voorraden hoeft aan te schaffen.