OVER MARION


Ik ben Marion van der Mei. Moeder van 4 jongens.
Nick ('12), Jack ('16) en Vincent en Michael ('19). 


Al sinds 2004 ben ik leerkracht op de basisschool. Op dit moment nog 3 dagen. De andere dagen ben ik mama en druk bezig met de etherische oliën.


In 2018 heb ik het met een vriendin gehad over Etherische oliën. Ik werd erg nieuwsgierig. Ik heb altijd al mijn lichaam willen ondersteunen met natuurlijke middelen en Etherische oliën leken mij een mooie aanvulling op wat ik al had. 

En dat is het. Sinds ik de Etherische oliën in huis heb, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in wat er allemaal in producten zit en wat dat dan met je doet.
Zo heb ik steeds meer een bewustere leefstijl gekregen. Ik gebruik mijn oliën om mij en mijn gezin te ondersteunen bij ziekte en ongemakken. Ik gebruik de schoonmaakmiddelen van Young Living om schoon te kunnen maken zonder chemicaliën en ik ben steeds meer mijn verzorgingsproducten aan het vervangen voor producten zonder chemicaliën. Alles wat je namelijk op je huid krijgt, krijg je ook binnen en laat ik dat nou niet willen. Niet voor mij en niet voor mijn gezin.


Ondertussen heb ik de afgelopen jaren vele ervaringen opgedaan met de Etherische oliën. Deze ervaringen deel ik graag met jullie op de pagina ervaringen. Regelmatig zal ik er een ervaring bij zetten. Er komen namelijk ook steeds meer ervaringen bij.


Op dit moment ben ik ontzettend op ontdekkingstocht. Ik ben op zoek naar wat ik nog meer kan en wil. Dat ik wil delen over de Etherische oliën, dat moge duidelijk zijn. Maar ook de spirituele kant heeft mij altijd al getrokken. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik al interesse gehad in spiritualiteit. In de afgelopen jaren heb ik al wat cursussen gedaan om te kijken wat ik nou leuk vond en wat nou echt bij mij hoort. Ik heb nog niet helemaal het juiste gevonden, maar ik merk dat ik nu wel in de juiste richting zoek.

Ik wil meer met energie gaan doen. Meer met het welzijn van de mensen. Niet alleen oliën verkopen, maar vooral laten ervaren waarom ze zo goed zijn. Laten ervaren en dan zelf de keuze te laten maken om er voor te gaan of om het te laten.

Vandaar dat mijn workshops ook daar op gericht gaan zijn.


Mijn hobby's zijn creatief bezig zijn, ik ben graag in de natuur (als het droog is), ik doe graag leuke dingen met mijn kinderen, lezen, diamond painten en binnenkort ga ik een cursus massage doen.

 

 

Stuur hier jouw eigen recensie in