OVER MARION


Ik ben Marion van der Mei. Moeder van 4 jongens.
Nick ('12), Jack ('16) en Vincent en Michael ('19). 


Al sinds 2004 ben ik leerkracht op de basisschool. Op dit moment nog 3 dagen. De andere dagen geniet ik van het ouderschap en het opbouwen van mijn eigen praktijk.


In 2018 heb ik het met een vriendin gehad over Etherische oliën. Ik werd erg nieuwsgierig. Ik heb altijd al mijn lichaam willen ondersteunen met natuurlijke middelen en Etherische oliën leken mij een mooie aanvulling op wat ik al had. 

En dat is het. Sinds ik de Etherische oliën in huis heb, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in wat er allemaal in producten zit en wat dat dan met je doet.
Zo heb ik steeds meer een bewustere leefstijl gekregen. Ik gebruik mijn oliën om mij en mijn gezin te ondersteunen bij ziekte en ongemakken. Ik gebruik de schoonmaakmiddelen van Young Living om schoon te kunnen maken zonder chemicaliën en ik ben steeds meer mijn verzorgingsproducten aan het vervangen voor producten zonder chemicaliën. Alles wat je namelijk op je huid krijgt, krijg je ook binnen en laat ik dat nou niet willen. Niet voor mij en niet voor mijn gezin.


De afgelopen jaren is voor mij een grote ontdekkingstocht geweest. Dat ik wil delen over de Etherische oliën, dat moge duidelijk zijn. Maar ook de spirituele kant heeft mij altijd al getrokken. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik al interesse gehad in spiritualiteit. Zodra ik mij bezig houd met energiewerk gaat mijn eigen energie stromen en dat heeft me in mijn eigen pad heel goed geholpen. Shambhala & Bioresonantie zijn in mijn ervaring een fantastische ondersteuning op de behandelingen die ik geef.


Ik krijg veel voldoening als je ik je middels een massage kan laten ontspannen, met Shambhala een stukje heling kan geven of door het gesprek over de oliën een stukje kennis en inzicht. 


Mijn hobby's zijn creatief bezig zijn, ik ben graag in de natuur (als het droog is), ik doe graag leuke dingen met mijn kinderen, lezen, diamond painten en schilderen.

 

 

Stuur hier jouw eigen recensie in