Wellness
wellness (2)
wellness 3
IMG_1438

Workshop

Spiritual Wellness


Tijdens deze workshop leer je alles over het gebruik van Aromatherapie. Heb je even een momentje voor jezelf en ga je naar huis met een product naar keuze.


Inhoud van de workshop

Je leert de basis over het veilig werken met etherische oliën, want ja, ook al is het een natuurproduct, de oliën zijn ook heel erg krachtig en dan wil je niet overdoseren of verkeerd toepassen. Je krijgt meer informatie over de werking en toepassingsgebieden met heel veel voorbeelden uit de praktijk.


Wellness

Iedereen verdient wel eens even tijd voor zichzelf. 

Hoe fijn zou het zijn om een paar uurtjes een fijne welness-ervaring te hebben met etherische oliën. 


Zowel lichaam als geest wordt tijdens deze workshop gevoed.

Na alle informatie over de oliën gaan we aan de slag.


Eerst maken we een kleimasker en badzout.

Het kleimasker doen we op en onze voeten gaan in een voetenbad met ons eigen badzout. Terwijl we ons lichaam op deze manier geven wat het nodig heeft, gaan we luisteren naar een meditatie die ons de spirituele wellness geeft.


Na deze heerlijke verwenning mag je nog een keuze maken welk product je mee naar huis zou willen nemen.


Opties producten:

Roller

Massage olie

Glow serum

Roomspray

Bodyscrub


Wanneer je thuis een diffuser hebt dan kun je ook een sample dosering van de gekozen olie in pure vorm kiezen, zodat je deze als geurverstuiving kunt gebruiken thuis.


Kosten en wat mee te nemen:

De kosten van de cursus zijn €66,- 

Je ontvangt een informatiemap met veel informatie over het gebruik, veel gebruikte oliën uitgelicht, recepten en heel veel tips en tricks.

In de cursus zijn de oliën en grondstoffen voor de producten inbegrepen.

Na afloop krijg je nog een leuke goodybag mee.


En dan... misschien wil je na de cursus zelf wel aan de slag met etherische olie en het maken van producten, welke producten schaf je aan? Er zijn verschillende kwaliteiten oliën op de markt, helaas ook veel synthetische en gemengde oliën wat je niet terugziet op het etiket. In de cursus wordt aandacht besteed waar op te letten zodat je een weloverwogen keuze kunt maken welk merk voor jou het meest geschikt is.


Via mij is het mogelijk starterspakketten aan te schaffen en specifieke grondstoffen om jouw producten te maken zodat je niet meteen grote voorraden hoeft aan te schaffen.

Stuur hier jouw eigen recensie in